Klauzury a slunce

Podává se večeře. Po na přípravu složitějším obědě jsem se rozhodla ji pojmout jako zosobnění jednoduchosti. Brambory, brokolice, mrkev - uvařit, dát do misky, sníst.
U oběda jsem se oproti tomu vyřádila. Trochu jsem se vrátila ke své oblíbené Thrive diet a udělala si oříškové karbanátky s veganským sýrem (který do oné diety úplně nezapadá, ale... víte jak) s brambory a s trochou zeleně.


Taky jsem objevila novou výbornou formulku bažinnýho nápoje. Vskutku - to je to, co z víl dělá víly.





Vypadá dost nechutně, ale je sladkej jak dětský slzy.

Dnešní den byl v podstatě tak pěkný, jak jsem si ho vysnila. Ranní angličtina, potom návštěva kamarádky v jejím obchodě, následně povinná návštěva fitka (zaběhla jsem si deset kilometrů a ve věci sobotního půlmaratonu se cítím celkem dobře), kde jsem rovnou dostala i kontakt na kadeřnici a domluvila si tetovací kšeft. Já totiž tetuju, kdybyste to ještě nevěděli.


První kytky, které mi dal Hejkal. První a nejkrásnější.

V kadeřnictví jsem se byla podívat po obědě a taky mi to dost zlepšilo náladu - stejně tak i fakt, že mi do konce tohoto týdne přijde barva na vlasy. Konečky moje, těšte se a bojte se.


Vyčerpaná po několikahodinovém malování klauzur. A vědomá si toho, že to ještě rozhodně není konec.


Můj krásný koutek avokádových stromků, dveří do říší neznámých a dvojportrétu mého a Hejkalova.

Akorát k návratu ke kurzů jsem se zatím nedostala. Místo toho jsem vytvořila první plzeňské kokosové mléko. Necelý litr a už je skoro celý pryč. že by se na to jeden...

Komentáře

  1. Klauzury se blíží i u nás.. jen pro nás jsou to ty poslední na střední, ha, nějak bude, hlavně to umět okecat.. Kytka je parádní, já dostala první tak minulý týden, otrhal celou část Brna a svázal ji březovou větévkou.. Mrzí mě, že jsem ji nestihla vyfotit, teď je zas líto ji vyhodit.. Avokádo mi nikdy nevyrostlo!
    Vidíš, díky čemu ty vílí řasy chutnají dobře?

    Máme stejně barevné tetování, milá :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat