Májová náplavka a seznam úkolů


Dneska jsme byli po prodlouženém víkendu v Liberci (který byl mimochodem výborný, ještě se k němu vrátím) v Praze, na Náplavce, kde se konal letní Veggie fest. Bylo to skvělý, hrozně moc dobrýho jídla a málo peněz. Z těch dobrot jsem určitě nabrala tak třicet kilo a koupila jsem si tričko od Vegan Fighter. A taky jsem ochutnala salsu, která byla ze šťávy z chilli papriček. A řeknu vám - už nikdy víc. Nějak jsem to s ní přehnala a málem mi uhořel mozek. Pusa mi brněla asi tak dvacet minut. Beze srandy.



Tak, a teď od začátku. Ve čtvrtek jsem přijela do Liberce a po měsíci se setkala s našima. Bylo to krásný. Hned na uvítanou jsem si snědla mango s hrozny a bylo mi parádně. Večer jsem pak ještě skočila na čaj s dlouholetou kamarádkou a během toho jsem potkala tři další kamarádky, z nichž jsem každou neviděla už tak přes rok a každé z těch setkání bylo naprosto náhodné, což je na tom snad ještě lepší. Později téhož večera přijel Hejkal, na kterého jsem byla ještě trochu naštvaná kvůli pár prkotinám, ale dlouho mi to nevydrželo.

Páteční dopoledne jsme strávili v Jablonci, kde jsme šli na návštěvu na mou střední školu a pak jsme se byli projít jen tak nazdařbůh městem, abych Hejkalovi ukázala místa, která mám ráda - například úplně vynikající sekáč, kde jsme rovnou chytili 50% slevy na vše, takže mi do šatníku přibyly krásný šaty za třicet korun. Taky jsme šli do takového spešl obchůdku - něco mezi vetešnictvím a antikem. Hejkalově mamince jsme tam pořídili dárek k narozeninám (krásnou starožitnou tabatěrku). No a večer nám přijeli kamarádi, kteří u nás zůstali až do dneška, do neděle. Z Liberce jsme jeli s nimi a společně jsme šli i na tu zmiňovanou náplavku.


Dárky pro Alexovu maminku. Můj "starý" hedvábný šátek, který jsem sama barvila doplněný o motiv slunečnic s plstěným náhrdelníkem, který jsem ještě rychle vyrobila v pátek odpoledne a onou zmiňovanou tabatěrkou. Snad bude mít radost.


Moje hadříkové úlovky. Velkou radost z nich mám!

Tak. A teď už k seznamu úkolů. Je nový měsíc a já bych si ráda nějak utřídila, co vlastně chci za ten měsíc stihnout, s čím chci začít, co chci zlepšit, a tak vůbec.

  1. Kupovat míň jídla a víc radostí.
  2. Pokračovat v detoxikaci.
  3. Víc běhat a cvičit.
  4. Začít s jógou.
  5. Pokračovat v procvičování Holandštiny.
  6. Pustit se do online kurzů.
  7. Víc si všechno užívat.
  8. Sestavit pár kruháčů a protahování do práce.
  9. Připravit se na zkoušky.
  10. Dokončit klauzury a všechny srandy kolem.
Pravděpodobně ještě pár věcí přidám, ale tohle je zlatý základ.
A teď si jdu dopřát poslední večeři po sedmé hodině. Dál se chci držet pravidel, která jsem si dala cca před rokem a od kterých jsem si přes loňský podzim taky dost účinně odvykla.



Komentáře

  1. Na Veggie Náplavku jsem taky měla v plánu jít, bohužel mi to nevyšlo spolu s prací, což je mi dost líto. Snad příště, a doufám, že se tam potkáme! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat