O diáři a Vánocích

Původně jsem se chtěla tak jako... Pochlubit tím vším, co jsem pod stromkem našla. Nakonec to ale pojmu trochu jinak.

Takže:
Milá maminko, tatínku, babi - prostě všichni. Hrozně moc děkuju. Jsem nekonečně moc vděčná za všechno to oblečení (tričko s nápisem "Blok proti salámu", "My heart beats fot this planet", se znakem Óm, s lištičkou skákající do náprsní kapsy, za šaty od Killstar, podkolenky, ponožky, věci na běhání, kalhoty na jógu, za sukni, která mi sice není, ale kterou se nám snad podaří přešít, za návleky a rukavice), za jógovou podložku, blok a jógový provaz, děkuji za meditační polštář, za roztahováky s přívěsky květu života, děkuji za knížky (Dívka ve vlaku, RAW kuchařka, Ultra a dál...), za liščí bačkůrky a jsem hrozně, hrozně, hrozně moc vděčná za Motivační diář na rok 2017.
To je vám tak úžasná knížečka s tak moc úžasným posláním, že je mi skoro až do pláče pro samé štěstí.

Tak - tohle byl jen takový krátký, vděčný post v tomhle po-vánočním / vánočním čase plném rodinných návštěv, starých i nových pohádek a obžerství.

Jedno z předsevzetí, která si chci sama sobě dát je abych trochu víc psala, mimo jiné, i sem na blog. Takže doufám, že se s tímhle editorem příspěvku budu vídat trochu častěji.

Pro případ, že bych se do Nového roku už nic jiného nepřipsala chci všem, kteří tohle čtou, i těm, kteří se sem vůbec nedostanou popřát co nejkrásnější rok 2017, aby byl plný úspěchů. lásky, zdraví, radosti a spokojenosti.

Namasté

Komentáře

  1. Mila Roza, rozhodne pis dalej, tvoje slova su ako pohladenie od vdacnosti. Krasny novy rok! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat