Špinavé nohy a nervózní očekávání

Dnešní den byl úplně nejvíc vynikající.



Ráno se probouzím krásně vyspalá, bolest zad, kterou jsem měla o víkendu pominula, venku svítí slunce a je krásně. Den jsem začala 20ti minutami jógy a následným sedmikilometrovým během do fitka, kde následovalo šest koleček kruhového tréninku. Tomu říkám start celého dne!


Od jedenácti jsem šla na figurální kresbu do školy - hezky bosky, protože už je tak krásný teploučko. Ze školy jsem byla trochu nervózní, protože - no. Těch důvodů je několik. Na figurálku máme pána, který je takový... Dost svérázný. Navíc už se blíží zápočty a já litovala, že sebou nemám domácí práce, abych je ukázala a zápočet dostala. Nakonec ale vše dopadlo líp, než jsem si mohla vůbec představit. Z profesorů tam byl jen asistent, který je takový hodný a mírný, a ten taky dával zápočty. Doslova - dával. I bez prací. Takže zápočet v kapse jedna dvě.

Ze školy jsem se řítila rovnou domů posbírat věci do práce a hned jsem zase vybíhala na trolejbus. Oproti zbytku dne byla ta hodina ve školce s dětmi naprosto příšerná. Jak je teplo, jsou rozdováděné, neposlouchají a jen řvou jak na lesy. Aspoň, že je bavilo dělat ty keramické krabičky.

Když jsem se zase dostala domů, udělala jsem si večeři a už házím jen relax. Možná si dám ještě dvacetiminutovku jógy, ale kdo ví. Nohy mám příjemně bolavé a špinavé, obrůstám avokádovými stromky, které teplo přežívají překvapivě dobře, kolem hopsá Alfons, z notebooku mi letí do světa indická hudba a bojuju sama se sebou, zda se pustit do klauzur, nebo se ještě chvilku flákat.

Taky na mě začíná trochu lézt nervozita ze zítřka, protože mě čeká první den v nové práci - možná jsem ji už zmiňovala - ve fitness. Minulý týden jsem se v jistou dávkou překvapení dozvěděla, že tam budu coby trenérka, což byl trochu šok, ale příjemný. Jsem ráda, že mi Ivanka tak důvěřuje a myslím, že to bude zajímavá zkušenost. A - jo, celkem si věřím, že to bude ok, ale přeci jen... Něco nového. Znáte to.

Taky jsem dneska utratila poslední peníze za pixličku detoxikační směsi od PURYA! a zatím nelituju. Má to o hodně lepší chuť, než ta detoxikační bahnitá směs se spirulinou a chlorelou atp., uvidíme, jestli to bude mít i stejně blahodárný účinky.


Jedu si PURYA! a v hlavě si poznamenávám: doplnit kokosový olej!


Nohy ještě čisté, měkké, čerstvě umyté ze sprchy...


Avokáda z podhledu a okno přesvícený sluníčkem a všechnou tou radostí, která mi do pokoje stříká z venčí.


Večeře šampiónů. Cuketa s lilkem osmahnutá na olivovém oleji s kořenící směsí Šangri-la, k nim šťouchané batáty, červená řepa a pár cherry rajčat.


"A na konci dne by tvé vlasy měly být rozcuchané, chodidla špinavá a oči jiskřící."


První avokáda vypěstovaná na půdě Plzně. Lásky moje.

P.S.: Vypadá to, že mi projde můj malý plán jak uniknout řidičáku - namísto něho mi naši zpětně věnují zaplacení kurzu výživového poradce. Hrozně se na to těším a zároveň jsem taková příjemně nejistá, jak už to u podobných "zkoušek" bývá.

Komentáře

  1. Všecko bude dobrý, fakt ☺
    Už dopisuju dopis. Dnes ta angličtina dopadla myslím dobře tak jsem zvědavà na zítřek, nechce se mi učit.. Ach jo, nechce se mi nic, jen se těšit na svobodný léto...
    Jdu péct mrkvànky, pà!

    Jo a nebuď nervous ohledně té husté nové pràce ☺

    OdpovědětVymazat

Okomentovat